Feedback clienți

Pe Daniel Gram îl consider un avocat calm, deschis și foarte conștiincios. Lucrăm împreună încă din 2007, o perioadă plină de provocări, în care m-a consiliat și asistat din punct de vedere legal, ajutând compania să treacă cu bine, prin cele mai diverse situații, ajungând să fie „parte” din companie.

Felix Dragu – Director General LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE

Întâlnirile cu avocații nu sunt ceea ce s-ar numi în mod normal „o întâlnire plăcută”, dar trebuie să recunosc că atât Anamaria cât și Daniel m-au făcut să pun sub semnul întrebării convingerea mea. La competența lor profesională se adaugă o atitudine politicoasă și blândă față de client. Apreciez de asemenea și discuțiile pe teme culturale pe care le am cu ei.

Pietro Elisei – Fondator URBASOFIA

„Am colaborat cu avocatul Anamaria Gram și pot spune că munca sa a fost caracterizată prin seriozitate, pregătire și loialitate. În plus, are o personalitate plăcută.”

G.C. – Profesor de Urbanism la Universitatea de Politehnica din Milano

„Apelăm la serviciile juridice oferite de Anamaria de mai mult de 3 ani și suntem foarte mulțumiți atât de profesionalismul său și de efortul pe care îl depune, cât și de atitudinea ei față de client.”

Ronen Fried – Manager la ”Roadstar Construct”

„Când Anamaria a preluat cazul nostru, aveam doar câteva zile la dispoziție să hotărâm dacă pornim sau nu procesul de cumpărare al casei, aceasta urmând să fie executată silit după acest răstimp.

În acest timp extrem de scurt și în ciuda faptului ca imobilul avea mai multe sarcini în cartea funciară, Anamaria a reușit să analizeze cazul și să ne dea încredere că deal-ul poate fi făcut în condiții OK cu un risc minim.

De asemenea, suportul oferit pe tot parcursul redactării și semnării contractului la notar a fost de un real ajutor dându-ne garanția că suntem permanent în control. Highly appreciated!”

Violeta & Dorin Popa

„Anamaria ne-a furnizat servicii juridice în domeniul imobiliar și societăți. Am început să colaborăm în anul 2012. A dus la bun sfârșit proiectele noastre, obținând exact ce ne-am dorit. Este un avocat profesionist, demn de încredere, căruia, după ce se termină discuțiile profesionale, îi place să stea de vorbă cu clienții, să îi cunoască.”

Karina Baciu – administrator COMPANIA STINGERI ȘI INTERVENȚII S.A.

„Lucrăm cu Anamaria din anul 2008 în domeniul imobiliar și ne-a oferit de fiecare dată sfaturi pe care ne-am putut baza, ocupându-se de diferite proiecte ale noastre. Am fost întodeauna mulțumiți de munca ei, iar întâlnirile pe care le-am avut au fost plăcute, departe de atmosfera rigidă pe care o găsești în general într-un cabinet de avocatură.”

Y.Rafaeli – Manager at ”Tulip Investments”